Tandartsenpraktijk Scholten is nu Tandartspraktijk Budel

De afgelopen 37 jaar oefende ik samen met Mirjam en Ageeth met veel plezier de praktijk uit, eerst aan de Grootschoterweg en de laatste 26 jaar aan de Fazantlaan 1 te Budel.We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een drukke solopraktijk met al vele jaren een patiëntenstop.

Met het oog op mijn leeftijd en het fiets ongeluk afgelopen jaar heb ik echter besloten om het wat rustiger aan te gaan doen en de komende jaren te gaan samenwerken met Xavier Gelissen. Daarom draag ik op 1 januari 2021 mijn praktijk over aan tandarts Xavier Gelissen. Zelf blijf ik de donderdag en vrijdag werkzaam en Xavier Gelissen werkt van maandag t/m donderdag.

Om in 2021 weer nieuwe patiënten aan te kunnen nemen en te blijven samenwerken heeft er een uitbreiding van tandarts Xavier Gelissen, mondhygiënist Yasemin Erikli, assistente Christel van den Berg en assistente Fabiënne Heijmans plaatsgevonden.

Wij hebben goede afspraken gemaakt rondom onze samenwerking zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden. De naam van praktijk wordt ‘Tandartspraktijk Budel’, de praktijk, het adres, het telefoonnummer en niet te vergeten de assistentie van Mirjam en Ageeth blijven allemaal gelijk.

Met vriendelijke groet,

C.P.J.M. Scholten, tandarts
F.X.J. Gelissen, tandarts

Tandartspraktijk Budel

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Uitgelicht bericht
Recente berichten
Over ons

Behandelingen

Lees meer over onze behandelingen.

Behandelingen

Lees meer over onze behandelingen.