Wij zijn

Tandartspraktijk Budel

Tandartspraktijk Budel is een aantrekkelijke, persoonlijke en moderne tandheelkundige praktijk in het mooie Brabantse Budel. Een mooi, gezond en goed functionerend gebit is de wens van iedereen en vaak het eerste wat je ziet. Een bewuste levensstijl en de motivatie en bereidheid om ons samen in te spannen zijn belangrijk voor uw mondgezondheid. Ze vormen de basis van het boeiende vakgebied van onze praktijk: het realiseren van een optimale gebitsfuncties in al haar aspecten.

Verder bestaat ons team uit: (preventie) assistenten, mondhygiënist en tandartsen. Wij hebben veel specialisaties in huis namelijk: chirurgische verwijdering van verstandskiezen, wortels of splitsingen; (her) wortelkanaalbehandelingen met loep; complex kroon- en brugwerk (incl met precisie verankering, implantaten of complete gebitsopbouw) en front facings van composiet of porselein.

Tandartspraktijk Budel 2 (7)
Logo close 2

Onze kenmerken

Een tandartspraktijk voor de hele familie

Spoeddienst

Alle tandartspraktijken in Nederland zijn verplicht om buiten de regulieren praktijkuren de continuïteit van de spoedeisende zorgverlening te verzekeren.

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Budel kun je terecht voor diverse behandelingen, van een periodieke controle tot het bleken van je tanden.

Ons team

Onze mondzorgprofessionals gebruiken de meest moderne technieken en apparatuur. Ook volgen we heldere richtlijnen en processen voor de best mogelijke tandheelkundige zorg en behandelingen.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak bij Tandartspraktijk Budel

Voor de hele familie

Wij zijn er voor het hele gezin.

Ons team

Wij staan dagelijks voor je klaar